O lume cu adevărat magică pentru copiii de la Magic Camp

Viața unui copil trebuie să fie plină de culoare și de magie. El trebuie să guste lumea, să o simtă, să o încerce pentru că lumea pentru un copil este un loc prietenos care îi oferă oportunitate, oportunitatea de a se dezvolta, de a se manifesta, de a crește. Ce se întâmplă însă când un copil nu trăiește gândindu-se la culori, joacă și fericire, ci la faptul că nu are ce mânca, cu ce se încălța, ce îmbrăca. Dintr-o dată lumea nu mai este un loc prietenos și se transformă într-o luptă. E o realitate nedreaptă care afectează foarte mulți copii din România. Un copil din 10 se culcă flămând, și mai mulți de atât sunt privați de dreptul la educație.

Noi nu ne dorim să transformăm copiii în niște statistici, ci vrem să contribuim la îmbunătățirea situației lor. Copii nu trebuie să ducă o luptă cu lipsurile, ei trebuie să descopere lumea. De aceea, Fundația „O Lume mai bună” a oferit copiilor de la Fundația Magic Camp obiecte de încălțăminte noi.

 

Magic Camp este fundație parteneră în proiectele pe care le dezvoltăm, iar noi, la rândul nostru sprijinim activitățile dezvoltate și promovate de colega noastră, Melania Medeleanu. Împreună reușim să preluăm povara luptei cu lipsurile și lăsăm copiii să se dezvolte armonios.

Dacă vreți să vă alăturați demersului nostru, cu haine, alimente sau donatii va rugam sa ne scrieți la adresa de e-mail: office@olumemaibuna.roorice contribuție este un sprijin important pentru copii.