Fundația ”O lume mai bună” a venit în sprijinul copiilor din Negrenii de Sus

La primă vedere este un sat ca oricare altul din România, un sat din sudul țării cu oameni muncitori, fără oportunități, dar cu mult bun simț. Aici comunitatea este susținută de preotul satului, părintele Bogdan Cristian Danu, pentru care fiecare zi trebuie să se încheie cu o faptă bună și trebuie să înceapă cu multă lumină în suflet.

L-am cunoscut și noi pe părintele Danu, cel care a susținut ani de zile proiecte sociale care să vină în sprijinul locuitorilor satului. Nu este doar un îndrumător spiritual, ci și un motor al comunității în jurul căruia se strâng zecile de copii pe care i-a luat sub aripa sa. Sunt copii care trăiesc în sărăcie și pentru care bogăția înseamnă o masă cu câteva merinde. Aceștia sunt copiii care au avut șansa de a-l cunoaște pe preotul Danu.

Fundația „O Lume mai Bună” a ales să se alăture părintelui Danu și să contribuie la îmbunătățirea condițiilor de trai a acestor oameni.

Am strâns produse alimentare, obiecte de uz casnic și de igienă personală, îmbrăcăminte și încălțămint pentru a le oferi un strop de bucurie celor din satul Negrenii de Sus. Sunt zeci de copii care s-au bucurat de o masă sănătoasă și au fost susținuți să nu renunțe la școală pentru ca în viitor ei să fie cei care contribuie la dezvoltarea comunității lor. Am strâns cu ajutorul susținătorilor noștri sute de cutii cu alimente și obiecte.

„Negrenii de Sus” a rămas un proiect de suflet pentru noi pentru că reala provocare într-o astfel de comunitate este perseverența, susținerea materială periodică pentru a ajuta comunitatea să se dezvolte în condiții civilizate. Îl susținem în continuare pe părintele Danu în creșterea unor copii privați de dreptul la educație și condiții de trai decente și ne îndreptăm atenția către acei copii încercând să identificăm soluții pentru ei acolo unde realitatea ne arată că este imposibil.

Am avut 2 acțiuni majore în „Negrenii de Sus” și de fiecare dată am reușit să aducem zâmbete pe fețele localnicilor care au primit cu demnitate contribuțiile noastre.

Fundația „O lume mai bună” contribuie în continuare la susținerea acestei comunități. Dacă vreți să vă alăturați demersului nostru cu haine, alimente sau donatii va rugam sa ne scrieți la adresa de e-mail: office@olumemaibuna.ro. Suntem convinși că împreună vom putea face o diferență în viața copiilor din Negrenii de Sus.