Despre

”O lume mai buna” nu este doar un deziderat, o speranță sau un vis. Este o poveste care a devenit realitate acum mai bine de un deceniu, iar când spunem că a devenit realitate, ne referim la o chestiune cat se poate de palpabilă pentru că ne referim la unificarea forțelor celor care și-au dorit să aducă bine în societate.

Totul a pornit de la o realitate tristă și anume că fericirea pare să cunoască doar anumite perioade ale anului, sărbătorile Pascale și Craciunul. Nevoile categoriilor defavozizate însă nu cunosc limite în timp și nu se dezvoltă doar în anumite perioade. Aceste nevoi sunt permanente și nu se atenuează cu trecerea timpului dacă sunt ignorate. O persoană aflată în nevoie va suferi la fel de mult, indiferent de sărbătoare sau de anotimp.

De aceea, ne-am unificat forțele (angajați din domeniul financiar bancar, consultanți în domeniul asigurărilor de viață) pentru a face o lume mai bună. Este o responsabilitate uriașă și de multe ori ne lovim de întrebarea ”Cum?”. ”Cum faceți o lume mai bună?”. Simplu. Prin implicare și respect față de viitorul nostru.

Odată ce învătăm să ne respectăm viitorul, ne respectăm comunitatea și punem bazele unui proiect durabil. Respectul s-a manifestat la noi prin investiții în activități și proiecte pentru ca fiecare copil, adolescent, tânăr profesionist sau vârstnic să-și atingă potențialul uman indiferent de statut social, rasă, gen sau orice alt element segregator.

Prin proiectul ”O lume mai buna” nu dezvoltăm doar inițiative proprii, pe care le îmbrăcăm în funcție de necesitățile grupurilor noastre țintă, ci sprijinim inițiativele altor asociații sau persoane fizice care au ca scop dezvoltarea unui climat prietenos, echitabil și bogat în oportunități pentru cei care au nevoie.

Toți cei care vor să ni se alăture sunt bineveniți! Contactați-ne și haideți să facem împreună lumea mai bună!