6 frați nu cunosc cum arată o lume mai bună

6 copii cresc într-o încăpere de câțiva metri pătrați. Singura care se îngrijește de ei este mama lor, dar care nu are posibilitățile materiale să-i crească și cu toate astea se lupta în fiecare zi. Nu de puține ori oamenii gasesc timp și îi ajută. Sunt copii frumoși care se bucura de fiecare data cand primesc dulciuri sau jucării.

Fundația „O Lume mai bună” a preluat acest caz și a oferit familiei obiecte de absolut necesare în gospodărie: o mașină de spălat, un frigider, laptop pentru copii, obiecte de uz casnic și alimente.

Fundația le oferă copiilor 600 de lei timp de un an de zile, este o sumă care îi ajută să nu renunțe la dorința lor de a merge la școală. Oameni cu inima mare s-au alăturat inițiativei fundației noastre și împreună am reușit să strângem obiecte de îmbrăcăminte pentru cei mici. Cei 6 frați au nevoie de sprijinul nostru în continuare. Dacă doriți să contribuiți la susținerea acestor copii, cu haine, alimente sau donatii va rugam sa ne scrieți la adresa de e-mail: office@olumemaibuna.ro