Asociatia Touched Romania

Impreuna cu o echipa de profesionisti romani, am inceput sa lucram in centrele pentru copii abandonati si in alte institutii guvernamentale de acest tip.

Din 2005, activitatile noastre s-au concretizat prin proiectul Casa Agar, un camin rezidential pentru femei aflate in situatii critice. Pe langa nevoia impetuasa de a infiinta  un asemenea centru, studiile au confirmat ca in Romania exista de 6 ori mai putine camine comparativ cu Standardul European (WAVE Country Report 2010).

Inainte ca usile noastre sa poata fi deschise celor aflati in dificultate, am ajutat prin servicii de consiliere si oportunitati de dezvoltare profesionala peste 200 de femei si copii, cu sprijinul comunitatii locale, dar si a prietenilor nostri din alte tari.

Touched Romania este o asociatie non-profit, inregistrata in Romania, care ofera suport material si holistic celor pe care ii ajuta.

Grija noastra pentru femeile marginalizate si copiii acestora este posibila prin generozitatea partenerilor nostri. Nu suntem subventionati de Guvernul Romaniei.

Inca o data, va multumim pentru interesul acordat activitatii pe care o desfasuram!
Speram sa dezvoltam impreuna colaborari benefice si de viitor!